Skoči na glavno vsebino

Bazar 2019

PESTER PREDNOVOLETNI BAZAR 2019

 

Kakor vsako leto smo na naši šoli tudi letos pripravili prednovoletni bazar, ki se je odvijal na prvi decembrski torek, 3. 12. 2019. Na njem smo učenci od tretjega do devetega razreda ponudili različne izdelke; nekateri so bili ročno izdelani, z nekaterimi pa smo se lahko celo posladkali. Vzdušje na sejmu je bilo zelo prijetno, zanj pa so poskrbeli številni učenci, ki so obiskovalce navdušili s svojimi plesnimi, pevskimi in inštrumentalnimi nastopi.

Obiskovalci so lahko občudovali in kupili razne svečnike, voščilnice, okraske, zapestnice, pujske, cofke itd. Učenci višjih razredov so se izkazali tudi v peki slastnih vafljev in palačink ter v postrežbi božičnega čaja. S skupnimi močmi smo se potrudili pri izdelavi in prodaji izdelkov in v celoti za šolski sklad zbrali kar 2. 783, 06 evrov. Posebna zahvala gre učencem 9. b-razreda pod vodstvom učitelja Igorja Vrhunca, ki so zbrali kar 318, 24 . Drugi najboljši so bili učenci 4. a-razreda pod mentorstvom učiteljice Barbare Topolovec Klanke, tretje mesto pa so zasedli učenci 7. a-razreda pod mentorstvom učitelja Mitje Poljanška.

Vsem, ki smo sodelovali s svojo ustvarjalnostjo in dobrodelnostjo, se predsednica upravnega odbora šolskega sklada Vojka Vilfan najlepše zahvaljuje in pravi, da bo večji del zbranega denarja namenjen nabavi knjig in gradiv za šolsko knjižnico, ki bodo vsem učencem naše šole zagotovo v veselje.

Eva in Zala Šinkovc, Lina Kramarič, 6. a

mentorica Sabina Zalokar

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost